Takim i Këshillit Ekonomik Kombëtar – 24 Tetor 2016

Këshilli Ekonomik Kombëtar (KEK) ka zhvilluar takimin e rradhës ditën e hënë, më 24 tetor, me pjesëmarrjen e Kryeministrit z. Edi Rama, Ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregëtisë dhe Sipërmarrjes Znj. Milva Ekonomi, anëtarëve të Këshillit dhe përfaqësuesve të organizatave ndërkombëtare si FMN, BB, IFC, BE.

Takim i Këshillit Ekonomik Kombëtar – 08 Qershor 2016

Këshilli Ekonomik Kombëtar (KEK) ka zhvilluar takimin e rradhës ditën e enjte, më 8 qershor, me pjesëmarrjen e Kryeministrit z. Edi Rama, Ministrit të Financave z. Arben Ahmetaj, anëtarëve të Këshillit, përfaqësuesve të organizatave ndërkombëtare si FMN, BB, IFC, BE, Dhomave kryesore të Tregtisë dhe të përfaqësuesve të tatimpaguesve më të mëdhenj në Shqipëri si edhe mbi 100 të ftuar nga komuniteti i biznesit dhe media.

Takim i Këshillit Ekonomik Kombëtar – 26 Janar 2016

Këshilli Ekonomik Kombëtar (KEK) ka zhvilluar takimin e 14 ditën e marte, më 26 janar, me pjesëmarrjen e Kryeministrit, Zëvendës Kryeministrit, Ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes si edhe përfaqësuesve të organizatave ndërkombëtare si FMN, BB, IFC, BE, edhe me pjesëmarrjen e Dhomave kryesore të Tregtisë dhe të përfaqësuesve të tatimpaguesve më të mëdhenj në Shqipëri.

Takim i Këshillit Ekonomik Kombëtar

Këshilli Ekonomik Kombëtar (KEK) zhvilloi takimin e radhës nën drejtimin e Kryeministrit, zotit Edi Rama. Në këtë takim u diskutua për aksionin e qeverisë ndaj Informalitetit, Paketën Fiskale 2016, dhe Inovacioni kundër Korrupsionit.

Takim i Këshillit Ekonomik Kombëtar

Këshilli Ekonomik Kombëtar mbajti takimin e parë për sezonin e ri 2015-2016 nën drejtimin e kryeministrit, zotit Edi Rama. Në këtë takim u prezantuan anëtarët e rinj, dal nga sistemi i rotacionit, dhe përfaqësues të tatimpaguesve më të mëdhenj në vend dhe të organizatave të biznesit.

Firmoset Marrëveshja e Mirëkuptimit midis Ministrisë së Energjisë dhe Industrisë dhe Shoqatës së Energjisë së Rinovueshme

Ministria e Energjisë dhe Industrisë dhe Shoqata e Energjisë së Rinovueshme (AREA), në datën 5 shkurt, nënshkruan një Marrëveshje Mirëkuptimi dhe Bashkëpunimi. Kjo marrëveshje vjen në përmbyllje të bisedimeve të nisura në tryezën e rrumbullakët organizuar nga Këshilli Ekonomik Kombëtar “Mbi energjinë e papaguar që Shteti u detyrohet Prodhuesve Privatë”, më 13 nëntor 2014.